Reizen met mij naar binnen in jou en misschien zelfs de wereld rond

 

De planeet Aarde fungeert volgens de wet van aantrekking. De mens als verlenging van de aarde leeft op dezelfde wijze. Men trekt dezelfde energie aan die men zelf ook is. Vandaar dat het helpt om bewust te zijn van de natuurlijke individuele energie. Soms kan deze energie geblokkeerd zijn en weerspiegelt het leven dit. Reflectie en Projectie. Men kan zich waar ook ter wereld bevinden, de individuele energie is er altijd.

 

Wil jij ook jouw innerlijke reis maken om jouw energie te doorgronden? Of erachter komen hoe jij omgaat met jouw eigen energie en dat van anderen? Welk gevoel jouw energie bij jou en/of bij anderen oproept? Wat jij graag wilt bereiken met jouw energie?

 

Dan kan dat!

 

Ik kan jou heel goed helpen wanneer ik met jou mee duik in jouw energie tijdens jouw reis naar binnen of misschien zelfs de wereld rond. Samen kunnen wij bekijken wat het beste bij je past. Welke plek van de wereld jou aanspreekt om hiermee aan de slag te gaan. In een visualisatie kan alles, zelfs datgene wat in werkelijkheid niet mogelijk is. Maar toch proberen wij samen een balans te vinden tussen de wereld van verbeelding en de realiteit. Een Vakantie Reis, Een Spirituele Reis of Een Spirituele Vakantie Reis. Met een paar mensen of met meerdere, is het mogelijk om op een heel ontspannen en natuurlijke manier de verbinding met jezelf en eventueel anderen te maken. Een gevoel van vrijheid en harmonie waarbij even het accent van verplichtingen en verantwoordelijkheden alleen maar op jezelf gericht is.

 

Ik ben dan jouw coach en jij huurt mij in om jou hierbij te helpen. Met mijn professionele en liefdevolle aanpak begeleid ik jou tijdens deze reis en ben ik jouw spiegel gedurende deze periode. Ik maak gebruik van eenvoudige maar effectieve methoden die jou leren om opgeslagen emoties in jezelf vrij te maken. Na deze reis ben jij in staat om jouw eigen gevoel en leven niet alleen zelf te begrijpen, maar ook te helen wanneer dat nodig is. Maar zeker een balans te behouden tussen jouw geest en lichaam. Dat is toch zeker de moeite waard!