Gevoelstrainingen in combinatie met een spirituele reis naar Suriname.

 

Vanuit mijn praktijkervaring heb ik gevoelstrainingen ontwikkeld waarbij mensen inzicht in zichzelf krijgen en zo een krachtige verbinding met hun hogere zelf ervaren. Deze trainingen hebben altijd vruchten afgeworpen. Ik zie mensen transformeren naar een meer ontspannen niveau. Vandaar mijn motivatie om dit te stimuleren. Ik heb zelf ook veel transformaties doorgemaakt en transformeer nog. Hierdoor heb ik een zuiver inzicht verkregen in mezelf en mijn medemens. Nu wil ik de uitdaging aangaan om met een grotere groep mensen te werken. Ik wil samen met deze mensen hun doelstelling verwezenlijken.

 

De doelstelling is weliswaar gericht naar hun innerlijk en als de verbinding met hun pure zijn en hun hogere zelf gemaakt is dan werkt dat ook naar buiten. Dan kan het uiterlijke leven zich aanpassen aan hun innerlijke mooie kracht en creëert men een ontspannen en gelukkig leven voor zichzelf. En wordt dan onze wereld niet mooier en beter?

Ik heb mij voorgenomen dit te gaan doen in de vorm van sessies gecombineerd met een Spirituele reis naar Suriname. Tijdens de sessies leren wij onszelf en elkaar kennen. Dan gaan we de diagnose stellen voor onszelf en voor de ander en maken het bespreekbaar. Vervolgens kunnen we overgaan tot de doelstelling. Die doelstellingen zullen we bereiken tijdens de 17-daagse reis door het land Suriname, mijn geboorteland.

Dat betekent dat wij elkaar en onszelf zullen tegenkomen. Spannend, uitdagend, verdrietig, pijnlijk, schaamteloos, trots en egoïstisch. Maar bovenal liefdevol, gelukkig, harmonieus en familiair! Dit alles in een land, weg van ons eigen dagelijkse leven. Dichtbij andere culturen en leefomstandigheden.

Kortom, na terugkeer pakken we ons leven weer op en kijken terug op een enorm transformatieproces waar niemand alleen in heeft gestaan. Je komt als herboren terug.

Het doel is het bereiken van een totale verbinding met je hogere zelf en van daaruit het leven creëren dat je graag hebt.

Een verbinding met je Hogere Zelf, of je Goddelijkheid, of je Bron, of je Innerlijke kracht, geeft rust en stabiliteit, vreugde en geluk in alle opzichten. Iedereen heeft behoefte aan deze verbinding wel of niet bewust.

Om in die vrije stroom te komen, is het van belang jezelf te bevrijden van angsten, pijn, verdriet, schaamte trots, schuldgevoel, medelijden en woede. Deze emoties zullen je nooit dichter bij jezelf brengen, maar zorgen net voor een verwijdering. Je zit niet in een zuivere verbinding met je Goddelijkheid die staat voor liefde, vrije stroom en positieve kracht.

Tijdens deze spirituele reis naar Suriname gaan we ook op reis naar ons zelf. We zullen door ons eigen innerlijk reizen om weer écht op aarde te staan. Daarna zullen we samen veel in, op en aan het water vertoeven. Water staat symbolisch voor gevoel. We gaan naar ons gevoel, maar met beide benen op de grond!

Heel ontspannen en plezierig maken wij er een vakantie van waarbij we als kinderen ons vrij maken van de blokkades die wij gaandeweg voor onszelf gecreëerd hebben. We zullen de 4 windstreken van Suriname bezoeken en ontmoetingen hebben met vele bevolkingsgroepen en hun cultuur “Kleurrijk Suriname”.