VERBINDING

 

Het is duidelijk dat een goede verbinding met jezelf resulteert in een goede verbinding met de ander. We leven in een wereld waarin wij als individu alleen staan, maar toch met velen.

 

Hoe wij in het leven staan, is afhankelijk van ons eigen verleden.

Welke weg hebben wij vanaf de geboorte afgelegd? Welke opvoeding hebben wij genoten? Welke geloofsovertuiging speelde hierin een rol? Welke emoties hebben ons gevormd?

 

In het nu leven, kan eigenlijk alleen in de voorwaartse stroom van het leven. Per slot van rekening bevinden wij ons op de planeet aarde en de wet van aantrekking geldt ook voor elk levend wezen die hier in principe een verlenging van zijn. Wij trekken dat aan wat wij zelf ook zijn.

 

Zitten geest, gevoel en lichaam op één lijn, dan is er balans. Maar zijn er nog veel emoties opgeslagen door ervaringen vanuit het verleden, dan blijven deze emotionele situaties zich altijd herhalen.

 

Een emotie is altijd een herinnering aan een ervaring uit het verleden die in onze hersenen is opgeslagen. Geest, gevoel en lichaam zijn één team en doen er alles aan om het totale wezenlijke lichaam (op zich een heel Universum) in balans te krijgen. Dit wil zeggen dat situaties in welke vorm of hoedanigheid zich zullen herhalen totdat men de verantwoordelijkheid heeft genomen om deze emoties vrij te maken of los te kunnen laten.

 

Door middel van verschillende methoden zoals visualisaties en met behulp van affirmaties ondergaan wij regressies en reizen wij terug in de persoonlijke tijd dimensies om onszelf te leren bevrijden van de opgeslagen blokkades. Zo kan men de eigen therapeut van zichzelf zijn. En een voorwaarts leven in de voorwaartse stroom creëeren.

 

Vanuit mijn praktijkervaring heb ik gevoelstrainingen ontwikkeld waarbij mensen inzicht in zichzelf krijgen en zo een krachtige verbinding met hun hogere zelf ervaren. Deze trainingen hebben altijd vruchten afgeworpen. Ik zie mensen transformeren naar een meer ontspannen niveau. Vandaar mijn motivatie om dit te stimuleren. Ik heb zelf ook veel transformaties doorgemaakt en transformeer nog. Hierdoor heb ik een zuiver inzicht verkregen in mezelf en mijn medemens. Nu wil ik de uitdaging aangaan om met een grotere groep mensen te werken. Ik wil samen met deze mensen hun doelstelling verwezenlijken.

 

De doelstelling is weliswaar gericht naar het innerlijke. Wanneer de verbinding met het pure zijn en het diepere zelf gemaakt is, werkt dit ook naar buiten toe. Dan kan het uiterlijke leven zich aanpassen aan hun innerlijke mooie kracht en creëert men een ontspannen en gelukkig leven voor zichzelf. En wordt dan onze wereld niet mooier en beter?

Ik heb mij voorgenomen dit te gaan doen in de vorm van sessies gecombineerd met een Spirituele reis. Tijdens de sessies leren wij onszelf en elkaar kennen. Dan gaan we de diagnose stellen voor onszelf en voor de ander en maken het bespreekbaar. Vervolgens kunnen we overgaan tot de doelstelling. Die doelstellingen die ieder voor zichzelf voor ogen heeft.

Wat is het verlangen vanuit het hart, wat absoluut niet. Zelfs wanneer iets heel goed mogelijk is of juist onmogelijk.

Dat betekent dat wij elkaar en onszelf zullen tegenkomen. Spannend, uitdagend, verdrietig, pijnlijk, schaamteloos, trots en egoïstisch. Maar bovenal liefdevol, gelukkig, harmonieus en familiair! Dit alles kan in eigen land of zelfs daarbuiten. Even weg van ons eigen dagelijkse leven en dichtbij andere culturen en leefomstandigheden.

Kortom, na terugkeer pakken we ons leven weer op en kijken terug op een enorm transformatieproces waar niemand alleen in heeft gestaan. Je komt als herboren terug.

Het doel is het bereiken van een totale verbinding met je hogere zelf en van daaruit het leven creëren dat je graag hebt.

Een verbinding met je Hogere Zelf, of je Goddelijkheid, of je Bron, of je Innerlijke kracht, geeft rust en stabiliteit, vreugde en geluk in alle opzichten. Iedereen heeft behoefte aan deze verbinding wel of niet bewust.

Om in die vrije stroom te komen, is het van belang jezelf te bevrijden van angsten, pijn, verdriet, schaamte, trots, schuldgevoel, medelijden en woede. Deze emoties zullen je nooit dichter bij jezelf brengen, maar zorgen net voor een verwijdering.

Tijdens deze spirituele reis gaan we ook op reis naar ons zelf. We zullen door ons eigen innerlijk reizen om weer écht op aarde te staan. Daarna zullen we samen veel in, op en aan het water vertoeven. Water staat symbolisch voor gevoel. We gaan naar ons gevoel, maar met beide benen op de grond!

Heel ontspannen en plezierig maken wij de reis door onszelf en onze wereld.

 

Laat je spiegelen door mij en mijn assistenten als 'Spirituele Gidsen'.