Spirituele Relax reizen Turkije

zie www.backintouch.nl

 

Tijdens deze reizen ga ik een week samen met Anja van den Bogaard van Back in Touch op pad met mijn praktijk.

 

Deze week, van zaterdag 18 mei t/m vrijdag 24 mei 2013, staat in het teken een balans te krijgen tussen geest en lichaam. Hierdoor krijg je een betere verbinding met je Hogere Zelf en wordt je bewust van je levensopdracht hier op aarde.

Iris Stomp heeft haar eigen praktijk in Maastricht en geeft gevoelsconcentratie trainingen. De trainingen zijn volledig geconcentreerd op het gevoel en geven een beter inzicht in je persoonlijke transformaties. Wanneer je gevoel in balans is kan je lichaam zich hieraan aanpassen en ontstaat er een totale balans. Tijdens deze transformaties komen de emoties van angst, pijn, verdriet, schaamte, trots, schuldgevoel, medelijden en woede vrij, mits die nog sterk aanwezig zijn.

 

De trainingen helpen deze emoties te zien, te verwerken en vrij te maken. Dan kan je een mooie verbinding met de Liefde in jezelf bewerkstelligen en wordt het leven gemakkelijker en draaglijker. De levenspatronen zijn meestal de oorzaak van de emoties die de stroming van vrije liefde belemmeren.

 

Voor de gevoelsconcentratie wordt gebruik gemaakt van ademhalingstechnieken en van technieken die de energiestromen binnen en buiten ons lichaam in balans brengen en d.m.v. visualiseren.

 

Lighthouse-Yediburunlar-View-188x188.jpg

 

Deze week verblijven we in het rustig gelegen Misafir Guesthouse. Op deze bijzondere plek voel je de mystiek en de rust. Het guesthouse ligt in een groene valei bij de bijzondere ruïnes van Kayaköy; een verlaten Grieks dorpje gebouwd op de eeuwenoude vestingen van een Byzantijnse nederzetting. Toen de Grieken verjaagd werden van het Turks grondgebied is er niemand meer komen wonen, de locale Turkse bevolking heeft het dorp uit respect met rust gelaten en alleen met de materialen die vrij kwamen hun eigen huizen gebouwd. De omgeving is prachtig en biedt de mogelijkheid om heerlijk te wandelen, te mediteren, naar het strand te gaan (met dolmusbusje naar het strand van Oludeniz of Gemiler) of te winkelen in het gezellige stadje Fethiye (waar ook nog een bijzondere kruidenspecialist haar winkeltje heeft). De afstand van luchthaven Dalaman naar Misafir Guesthouse is ongeveer een uur.

De prijs per persoon is € 1295,- (obv 2 persoonskamer)

Dit is inclusief:

* vlucht
* transfer Dalaman Airport - Misafir Guesthouse en terug
* Verblijf obv van vol pension (ontbijt, lunch en diner)
* 6 x yoga
* 6 x gevoelsconcentratie training van Iris
* 1 x prive consult van Iris
* 1x Turkse Hamam inclusief massage
* Begeleiding van Iris


Exclusief:
* Visum voor Turkije (€ 15,-)
* Drankjes
* Persoonlijke uitgaven
* Massage (optioneel)
* Kookcursus (optioneel)
* Excursies (optioneel)
* Verzekering (annulerings- en reisverzekering)